Portugal Capital

Begeleiding bij aankoop
Wij bieden u volledige begeleiding tijdens het aankoopproces van vastgoedobjecten in Portugal. Bovendien staan we ook na de overdracht van het pand voor u klaar, voor het geval u nog vragen hebt.

Begeleiding bij aankoop

Bent u op zoek naar een nieuwe woning in Portugal? Heeft u uw droomhuis al gevonden in ons woningaanbod of bij een andere verkoper? Aarzel niet om contact met ons op te nemen. Met jarenlange ervaring en uitgebreide kennis staan we klaar om u te begeleiden.

We voorzien u van alle informatie over wonen in Portugal en begeleiden u bij het emigratieproces. Tijdens de eerste bezichtiging kunt u zelf uw indruk opdoen. Bij interesse plannen we graag een tweede bezichtiging waarbij wij met u meegaan. We bespreken de woning uitvoerig en nemen de onderhandelingen op ons.

Als er twijfels zijn over de bouwtechnische staat, kan een architect een technische keuring uitvoeren. Bovendien bekijken we het koopcontract grondig samen met u, om ervoor te zorgen dat alle aspecten van de aankoop duidelijk zijn en dat uw belangen worden beschermd.

Tijdens de overdracht zullen we u vergezellen, inclusief het opnemen van de meterstanden, inspectie van de woning, en begeleiding naar de overheidsinstantie voor de inschrijving, zodat we u een volledige begeleiding kunnen bieden van A tot Z. We helpen u ook bij het verkrijgen van de benodigde vergunningen en papierwerk, zodat u zich zorgeloos kunt vestigen in uw nieuwe woning.

Naast onze begeleiding bij het aankoopproces, kunnen wij u ook assisteren bij het vinden van een geschikte hypotheek. We bieden u de beste opties en helpen u bij het maken van de juiste keuzes. Daarnaast kunnen we u adviseren over passende verzekeringen en andere financiële producten om uw nieuwe woning te beschermen.

Verder staan we graag voor u klaar om de verhuizing naar uw nieuwe woning te regelen. We voorzien u van nuttige tips en informatie om de verhuizing soepel te laten verlopen. Bij elke stap van het proces kunt u rekenen op onze deskundige begeleiding.

Vertical shot of buildings on the road near the seaside in Cascais, Portugal

Klaar om te beleggen?

Wilt u niet langer wachten of wilt u meer informatie over het beleggen in één of meerdere appartementen in Portugal? Wij staan voor u klaar om u direct op weg te helpen en al uw vragen te beantwoorden!